Новини компанії «Акорд-С»

11.06.2020

Підвищення енергоефективності багатоквартирного житлового будинку у м.Київ

ОСББ ”Зої Гайдай 7” м.Київ у 2019 р. провело ряд заходів з підвищення енергоефективності житлового будинку, серед яких і заміна вікон та дверей на енергоефективні світлопрозорі конструкції виробництва EPSILON™. Керуючий справами ОСББ, Запорожець О.В. висловлює свою думку про взаємну співпрацю.

Серед великої кількості пропозицій нами було обрано продукцію підприємства "Акорд-С", а саме EPSILONTM через найкраще співвідношення ціна-якість. Також слід окремо подякувати за надані фахові консультації та підбір саме такої конфігурації виробів, яка була потрібна саме нашому будинкові.

Завдячуючи не прямолінійній конфігурації житлового будинку в різних під'їздах потрібно було врахувати дещо різні вимоги до вікон. Частина під'їздів мала значну інсоляцію протягом дня, та потребувала захисту від надлишкової сонячної енергії влітку, а інша частина навпаки, більшість світлового дня не мала впливу сонця. Тому нам було рекомендовано і встановлено частину вікон з подвійним енергоефективним і-напиленням та аргоном між склом склопакету, а частина з енергоефективним і-напиленням та захисним So-напиленням та аргоном. Слід також додати (і це вже інформація для особливо допитливих), що заповнення аргоном склопакету відбувається у спеціальній герметичній камері, що дозволяє отримати концентрацію цього інертного газу більше 90%, що є надзвичайно важливим фактором для довгого строку експлуатації металопластикових вікон, і цей фактор також було нами враховано.


Зважаючи на те, що заходи з підвищення енергоефективності будинку нашим ОСББ проводились за рахунок програми "Теплих кредитів", дуже важливим критерієм була можливість оплати частинами та чітка за графіком поставка до м.Києва. Все було виконано дуже чітко, 130 вікон і 22 дверей були вироблені, доставлені і змонтовані трьома партіями протягом всього 3-х тижнів від моменту замовлення. Слід також додати, що встановлені нами вікна і двері мають приведений опір теплопередачі від 0.92 до 1.09 кв.м.*К/Вт (при нормативному не менш ніж 0.75).


Таким чином наше ОСББ "Зої Гайдай 7" м.Київ вдячне за співробітництво підприємству "Акорд-С" м. Рівне та впевнено радить до використання досвід їх спеціалістів та продукцію.

 

з повагою EPSILONTM

Мені подобається