ТМ ”Epsilon” рекомендує

ТМ ”Epsilon” рекомендує

З приходом зимової пори року, все більш актуальним стає питання збереження тепла в оселях. ТМ ”Epsilon” радить звернути особливу увагу на встановлення енергозберігаючих склопакетів.

Склопакет це найважливіша частина металопластикового вікна, адже він становить біля 70% всієї площі конструкції. Тому перед замовленням металопластикової конструкції необхідно задуматися над енергозберігаючими властивостями склопакету. Загалом склопакети мають високі тепло- та звукоізоляційні властивості. Відповідно, щоб підвищити показники теплозбереження потрібно використовувати енергозберігаючі склопакети.

 

Що таке енергозберігаюче скло?

Енергозберігаючим називається скло, що має спеціальне низькоемісійне покриття з оксидів металу і дозволяє зберігати тепло в приміщенні. Покриття вільно пропускає сонячну короткохвильову енергію в приміщення, в той же час відбиває довгохвильове теплове випромінювання, наприклад, від нагрівальних приладів всередину приміщення, не даючи йому піти назовні.”

 

Тм “Епсілон” рекомендує встановлювати енергозберігаючі склопакети.

У холодну пору року вікна з енергозберіючими склопакетами сприяють утриманні тепла в середині будинку та квартири. Унікальне покриття скла здатне відображати теплову енергію від нагрівальних приладів всередину приміщення, тому відповідно кімната прохолоджується набагато повільніше. Енергозберігаюче скло зменшує ймовірність утворення конденсату та паморозі в бокових зонах вікна. До того ж, його встановлення забезпечує економію коштів на опаленні до 50%, що особливо актуально для приватних і багатоквартирних будинків з індивідуальними лічильниками на опалення.