Epsilon: історія першої приватної віконної компанії в Україні

Epsilon: історія першої приватної віконної компанії в Україні

Олександр Рязанов, власник віконної компанії «Акорд - С» (ТМ Epsilon) з більш ніж 20-річною історією, розповів OKNA.ua про витоки створення бізнесу і базових підходах до організації роботи та керування своїм підприємством.

     Олександр, ви є віконщик у другому поколінні, а династії в цій сфері - досить рідкісне явище. Розкажіть, будь ласка, з чого почалася робота у віконному бізнесі?— OKNA.ua

Олександр Рязанов:

     Перший кооператив мій батько, Станіслав Анатолійович Рязанов (сьогодні -експерт-консультант компанії «Акорд - С»), відкрив ще в 1987 році. Спочатку діяльність була пов'язана з термопласт-автоматами, на яких вироблялися вироби з пластмас.

     Перше металопластикове вікно в Україну батько привіз на початку 1990-х років з Чехословаччини. Потім було куплено обладнання для виробництва вікон. Так і з'явилася перша приватна віконна фірма в Україні, де і з 1995 року ми починали екструзію профілю для ПВХ-вікон.

     Спочатку ми возили склопакети з Угорщини, а перші склопакети українського виробництва почали купувати в 1995-1996 роках в одному з сіл Черкаської області.

     Перша своя профільна система з'явилася в 1995 році, коли на нашому виробництві був встановлений власний екструдер.

     Далі підприємство було реструктуризовано і розділено, а в 2004 батько пішов в інший бізнес, і з того часу я почав самостійно займатися вікнами ...

 

Продовження:https://okna.ua/library/art-epsilon_ystoryya_pervoy_chastnoy